google-site-verification: googlee1c563bdd259ba36.html

Официални правила на фейсбук игра СПЕЧЕЛИ МЕ

 

1. Организатор на играта

1.1.Играта се организира от М&Е Дистрибюшънс ЕООД, ЕИК 205250091, със седалище и адрес на управление: гр. София, пк 1700, ул. Слав Караславов 20Г.
1.2.Официалните правила на играта се оповестяват публично и ще бъдат достъпни на интернет адрес https://barf-bg.com/

2. Период на провеждане на играта

2.1. Настоящата игра се провежда за периода 14.02.2020 г.  - 28.02.2020 г.(до 12:00 ч.)

2.2. Изтеглянето на победителите ще бъдат извършено на 28.02.2020. до 24:00 ч.

2.3. Имената на победителите ще бъдат обявени във фейсбук и инстаграм страницата на Barf Natural Foods Bulgaria (shorturl.at/aHMZ1)


3. Право на участие


3.1. Право на участие в играта има всеки, написал коментар под поста с играта в инстаграм страницата на Barf Natural Foods Bulgaria на адрес  shorturl.at/aHMZ1

3.2. За участие в играта не е необходимо закупуването на какъвто и да е било продукт от организатора.

4. Организация на играта

4.1. Всеки участник в играта е необходимо да напише коментар в инстаграм страницата на Barf Natural Foods Bulgaria на адрес  shorturl.at/aHMZ1, в който да посочи кое е любимото му меню на A&D Natural Foods.

4.2. Публикуваното от участниците съдържание следва да не съдържа нецензурни и неприлични думи, изрази и др. Организаторът си запазва правото да не публикува коментари, изображения и др., които по негово усмотрение нарушава горните изисквания.


5. Теглене и получаване на наградата


5.1. Двама от всички участвали в играта ще спечелят 6 менюта по избор за малки породи и кученца, всяко по 250 грама. 

5.2. Не се допуска размяна на подаръка срещу паричната му равностойност.

5.3. Тегленето на победителя се извършва на случаен принцип измежду всички участници, изпълнили условията на играта.

5.4. Спечелилият участник ще бъде обявен на Facebook(https://bit.ly/2vaVmJ9) и инстаграм страницата на Barf Natural Foods Bulgaria (https://www.instagram.com/barfnaturalfoodsbulgaria/?hl=bg) на 28.02.2020г. до 24:00 часа (българско време).
5.5. За да получи наградата си, спечелилият участник следва да се свърже с организатора на играта в срок от 5 (пет) работни дни като изпрати лично съобщение на Facebook или инстаграм страницата, или чрез имейл (office@barf.bg) или телефон (+359-893-653-743).

5.6. В случай че печелившият участник е на възраст под 18 години, наградата се приема от родител/настойник на печелившия.

6. Защита на личните данни


6.1. В случай че спечелят награда, участниците следва да предоставят лични данни (три имена и телефон за връзка) за получаването й.
6.2. Организаторът носи отговорност събирането, обработването и съхраняването на личните данни на участниците да се извършва при стриктно спазване на разпоредбите на Закона за защита на личните данни и Общия регламент за защита на личните данни.
6.3. Участниците в играта се съгласяват, че организаторът може да обработва предоставените, във връзка с участието в играта, лични данни с цел обявяване на спечелилия участник.

6.4. С включването в играта, всеки участник приема имената му да бъдат публикувани във Facebook страницата на Barf Natural Foods Bulgaria в случай на спечелване на наградата.

7.Изменение и допълнение на официалните правила на играта.


Организаторът си запазва правото да изменя и допълва настоящите Официални правила в хода на играта. Евентуалните изменения и допълнения ще се извършват единствено в писмена форма и ще влизат в сила от датата, посочена в тях, но не по-рано от публикуването им на Facebook и инстаграм страницата на Barf Natural Foods Bulgaria.

8.Предсрочно прекратяване на Играта


Организаторът има правото да прекрати играта по всяко време, като обяви това във Facebook страницата на Barf Narular Foods Bulgaria https (https://bit.ly/2vaVmJ9)

Дата: 14.02.2020 г.

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки